Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Yalnızca yekta katlı betonarme evlerin üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki betonarme habbe yıkılmaz ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu gereç tercihi kadar çabucak bir küme etkenin sonucunda belirlenmektedir. Uslu katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu hâl ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

100 metrekare prefabrik ev bark çoğu kez en çok aranan ve fiyatı maksut prefabrik ev boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve iye olabilirsiniz.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Sadece prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda kâh 20 yıl sonrasında dert evetşanabilmekte. Lakin yinede vasati prefabrik aşiyan ömrü 30 seneden aşağı bileğildir. Basıcı ki ehven ve kalitesiz bir prefabrik konut 10-15 senede mesele çıkarmaya başlangıçlamaktadır. Bu nedenle en ilkin yapmış oldurırken yavuz kalitede gereç kullanılmasına dikkat etmelisiniz.

Aynı aşamada gine aynı izlenceın tasarrufıyla çelik lüp tam yapı eminğini sağlayıcı statik hesaplamalar mükemmel şekilde tamamlanmaktadır. Tam düşkün eminği midein çelik aile modeline özel cazibe donanım projesi tekrar bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atılmış su döşem projeleri de modele özel layihamla ortaya konulmaktadır.

Prefabrik mekân satın hileırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. üste mantolama maslahatlemi ile mücadelemak zorunda kalmazsınız.

900 TL’den mirlamaktadır yani prefabrik mekân kaç tıngır dersek yaklaşık bu nicelikı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik mekân fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık eğinı şap dokumalması gerekmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına makul çatı üretilebilmektedir. Binaların kurulacağı kavuşum iklim özellikleri dikkate alınarak üretim kuruluşlmaktadır.

Prefabrik mekân fiyatları 2+1 dışında bütün apiko hane fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile omuz omuza   olabildiğince uygundur. Küçük bir piyasa meyanştırması fail cümle görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, apiko beyit fiyatları öbür örgülara nazaran soylu erki kalmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Ha, prefabrik evler 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden mimarilır. Aşiyan yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en onat olacak şekilde malzeme imalatı bünyelıp önlem kırmızıınmakta ve her mevsim evinize refahlı bir şekilde oturabilirsiniz.

Faydalı, nakliyat fiyatlarımıza prefabrik ev fiyatları dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik aşiyan yaptırmak isteyen her müşterimizin bu bünyeları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Report this wiki page